صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

پخت سبزی پلوی شب عید مخصوص گیاهخوارها

شمایی که نمی‌توانید و نمی‌خواهید سبزی پلوی شب عید را با ماهی سرخ شده میل کنید، یک بار آن را با این پنیر خوش طعم گیاهی امتحان کنید. عاشقش می‌شوید.

کد خبر: 77174

- محبت صالحی: شمایی که نمی‌توانید و نمی‌خواهید سبزی پلوی شب عید را با ماهی سرخ شده میل کنید، یک بار آن را با این پنیر خوش طعم گیاهی امتحان کنید. عاشقش می‌شوید.
 

سبزی پلو  و هالومی


مواد لازم برای4 تا 6نفر
 

  • 3 پیمانه برنج
  • 3 پیمانه سبزی پلویی خرد شده
  • 2 حبه سیر ریز خرد شده
  • 1 ق چ رنده پوست پرتقال  
  •  6-4 برش پنیرهالومی (برای هر نفر یک برش)
  •  آرد سوخاری به میزان لازم
  • 2 ق س آبلیمو
  • 1 عدد پیاز متوسط رنده شده
  • روغن به میزان لازم
  • 1 ق چ  زردچوبه
  • 1 ق چ ادویه    
  • 1 ق چ  فلفل قرمز
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم


طرز تهیه:

1. برنج را بشویید و  همراه نمک خیس کنید. سبزی پلو را خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را هم کاملا ریز خرد و با سبزی مخلوط کنید.   در قابلمه‌ای مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه کنید. بعد از ١٢-١٠ دقیقه که برنج جوشید ،آن را آبکش کنید.  حالا سبزی و رنده پوست پرتقال را به برنج آبکش شده اضافه و به آرامی مخلوط کنید.

2.کف قابلمه روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزی و سیر را روی آن ریخته و غذا را دم کنید. در ظرفی پیاز رنده شده و آبلیمو را مخلوط کنید. برش‌های هالومی را هم در این مخلوط قرار دهید و خوب با مواد آغشته کنید تا طعم‌دار شوند.

3.  در ظرفی دیگر آرد سوخاری، زردچوبه، ادویه، فلفل و نمک را مخلوط کرده و برش‌های هالومی طعم‌دارشده را در آن بغلتانید و  سپس در روغن سرخ کنید.    بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید.   سبزی پلوی دم کشیده و آماده را در دیس کشیده با پلو زعفرانی تزیین کنید و همراه هالومی‌های سرخ شده سرو کنید .

از کجا بخریم؟

 پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید .

 

 

منبع :مجله آشپزی مثبت

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی «جدیدترین اخبار» اینجا کلیک کنید

شبکه خبری زمان http://www.zamannews.ir/

 

 

نظرات بینندگان

ارسال نظر