صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

روش درست کردن فوندانت کیک موکا با تزیین ساده و باکلاس

شما می توانید برای مناسبت های مختلف این کیک زیبا را تهیه و نوش جان کنید. داشتن تجربه کافی برای درست کردن کیک ها و شیرینی ها ضروری است اما به تنهایی کافی نیست. داشتن خلاقیت برای تزیین و آماده کردن یک دستور هم بسیار مهم است.

کد خبر: 72595

آشپز باشی: شما می توانید برای مناسبت های مختلف این کیک زیبا را تهیه و نوش جان کنید. داشتن تجربه کافی برای درست کردن کیک ها و شیرینی ها ضروری است اما به تنهایی کافی نیست. داشتن خلاقیت برای تزیین و آماده کردن یک دستور هم بسیار مهم است.
 

فوندانت کیک موکا (برای ولنتاین)

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۱/۳ پیمانه پودر قند
  • ۶۰ گرم  شکلات
  • ۱ عدد بزرگ  تخم مرغ
  • ۱ عدد بزرگ زرده تخم مرغ
  • ۱ قاشق چای خوری پودر اسپرسو
  • ۱ نوک انگشت نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری  آرد    

طرزتهیه:

1. از قبل، فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب ها را با کره چرب کنید و در آن ها پودر قند بپاشید.

2. در ظرفی مناسب مایکروفر کره و شکلات را با درجه بالا در مایکروفر قرار دهید، هر 20 ثانیه هم بزنید تا آب شود. اجازه دهید تا کمی خنک شود.

3. در این میان، در ظرفی، تخم مرغ و زرده را با پود قند، پودر اسپرسو و نمک خوب هم بزنید. ترکیب شکلات را به آن اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید. آرد را به مواد اضافه کنید و تا حدی که با هم ترکیب شوند، آن ها را هم بزنید(مواد را بیش از حد هم نزنید). خمیر را در قالب های آماده بریزید.

4. کیک ها را برای 10 تا 12 دقیقه تا خلال دندانی که در کناره های قالب فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، ولی خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، خیس باشد، بپزید(بیش از حد نپزید). آن ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید برای 10 دقیقه روی توری خنک شوند.

5. با چاقو کناره های کیک را از قالب جدا کنید و کیک ها را در ظرف مورد نظر برگردانید. بر روی آن ها پودر قند بپاشید و گرم سرو کنید.

نظرات بینندگان

ارسال نظر