صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

درست کردن جوجه کباب تابه ای

درست کردن جوجه کباب تابه ای

کد خبر: 71911

 

 

 درست کردن جوجه کباب تابه ای

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/20155151854650a.jpg

جوجه کباب,جوجه کباب در فر,جوجه کباب تابه ای,جوجه کباب ماستی,جوجه کباب ترش,جوجه کباب لاری,جوجه کباب چوبی,جوجه کباب مکزیکی,جوجه کباب با سیخ چوبی,کباب,غذاهای گوشتی,انواع کباب ایرانی

 

 

 

مواد لازم جوجه کباب :

 

 

 

تکه های کوچک شده سینه مرغ

1 عدد

100 گرم / 200 کالری

پیاز رنده شده

1 عدد متوسط

100 گرم / 5 کالری

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 5 کالری

زعفران

2 قاشق سوپخوری

100 گرم / 310 کالری

نمک

2 قاشق چایخوری

100 گرم / 0 کالری

فلفل

کمی

100 گرم / 0 کالری

 

 

 

 

طرز تهیه جوجه کباب :

 

 

*. ابتدا تکه های کوچک شده سینه مرغ(یک عدد متوسط)را در مخلوطی از پیازرنده شده(یک عدد متوسط) و آبلیمو(دوقاشق غذا خوری) و زعفران(دو قاشق سوپخوری) و نمک(دو قاشق چایخوری)و کمی فلفل(در صورت دلخواه) به مدت بیست دقیقه خوابانده سپس در ماهیتابه مقداری کره ریخته و تکه های مرغ را با همان مواد درون ظرف قرار می دهیم.

 

 

*. لازم به ذکر است که نیازی نیست که ماهیتابه داغ باشد بعد درب ماهیتابه را قرار داده و اجازه می دهیم تا با بخار مرغها بخار پز شود.مدت زمان لازم برای پخت این غذای خوشمزه بیست تا سی دقیقه می باشد که بسته به سلیقه خودتان می توانید اجازه تبخیر کامل سس ایجاد شده را داده جوجه ها را به حالت تفت سرو کنید یا اینکه با همان حالت آبدار استفاده کنید.

 

 

 

خواص زعفران :

 

 

*. زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است.

 

 

 

 

آکاایران

 

 

 

 

برچسب ها :
جوجه کباب در فر
.
جوجه کباب تابه ای
.
جوجه کباب ماستی
.
جوجه کباب ترش
.
جوجه کباب لاری
.
جوجه کباب چوبی
.
جوجه کباب مکزیکی
.
جوجه کباب با سیخ چوبی
.
کباب
.
غذاهای گوشتی
.
انواع کباب ایرانی
.

نظرات بینندگان

ارسال نظر