صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

تاس کباب، روش درست کردن پختن تاس کباب

تاس کباب، روش درست کردن پختن تاس کباب

کد خبر: 71908

تاس کباب یکی از خوراک های خوشمزه گوشتی قدیمی است که آن را همراه مواد و سبزیجات مختلفی درست می کنند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این تاس کباب خوشمزه را به شما آموزش دهیم. 

 

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/20155916161110a.jpg

تاس کباب,طرز تهیه تاس کباب,تاس کباب به,تاس کباب با گوشت چرخ کرده,شیوه تهیه تاس کباب,تاس کباب بادمجان,تاس کباب آلو,دستور پخت تاس کباب,تاس کباب چرخ کرده,طرز تهیه تاس کباب گوشت

طرز تهیه تاس کباب

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

گوشت سردست یا ران بدون استخوان

۷۵۰ گرم

100 گرم / 320 کالری

سیب زمینی

نیم کیلو

100 گرم / 75 کالری

به

۲۵۰ گرم

100 گرم / 26 کالری

آلو خشک

۲۵۰ گرم

100 گرم / 38 کالری

روغن مایع

۱۰۰ گرم

100 گرم / 900 کالری

رب گوجه فرنگی

یک قاشق مرباخوری

100 گرم / 76 کالری

گرد غوره

سه قاشق سوپخوری

100 گرم / 0 کالری

نمک و فلفل و ادویه

به مقدار کافی

100 گرم / 0 کالری

 

 

 

شیوه پخت تاس کباب :

 

*. آلو را از قبل در آب سرد خیس می کنیم. پیاز را به صورت حلقه های نازک می بریم. پوست به را نیز کنده و به اندازه پره های پرتقال ورقه ورقه می بریم. سیب زمینی را هم پس از پوست گرفتن حلقه حلقه می کنیم. گوشت را نیز به شکل ورقه های نازک( تقریبا به طول و عرض دو بند انگشت) تکه تکه می کنیم.اکنون یک قابلمه تقریبا بزرگ روی اجاق می گذاریم و دو قاشق روغن کف آن می ریزیم و نخست دو ردیف پیاز حلقه شده.

 

*. سپس یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به هم می گذاریم. گرد غوره را با نمک و فلفل و ادویه مخلوط کرده و روی این مواد می پاشیم و سپس یک قاشق روغن دیگر می ریزیم و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه می دهیم و با افزودن دو لیوان آب در قابلمه را می بندیم و می گذاریم روی حرارت ملایم کاملا بپزد.

 

*. دست آخر سیب زمینی های ورقه شده را روی تاس کباب می ریزیم و با حل کردن رب گوجه فرنگی در نصف لیوان آب آن را داخل تاس کباب می ریزیم. این غذا تا آماده شدن نباید آب داشته باشد بنابراین مرتب به غذا سر بزنید. به هنگام کشیدن غذا در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد را مخلوط و له نکند بکشیم. چاشنی این غذا، سبزی خوردن، دوغ محلی و ترشی تازه است.

 

خواص به :

 

*. عقل را زیاد ، قلب ضعیف را نیرومند و معده را تمیز میکند بر نیروی دل می افزاید و ترسو را شجاع و فرزند را نیکو میکند و کسی که آن را بخورد خداوند تا چهل روز حکمت را به زبان او جاری میکند و همّ ( نگرانی ) را میبرد بخیل را بخشنده میکند و کسی که سه روز ناشتا آن را بخورد ذهنش صاف میشود و بر حلم و علم او می افزاید و از کید شیطان و لشکریان او حفظ مینماید.

 

 
امیدواریم با تهیه این تاس کباب خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

 

آکاایران

 
برچسب ها :
طرز تهیه تاس کباب
.
تاس کباب به
.
تاس کباب با گوشت چرخ کرده
.
شیوه تهیه تاس کباب
.
تاس کباب بادمجان
.
تاس کباب آلو
.
دستور پخت تاس کباب
.
تاس کباب چرخ کرده
.
طرز تهیه تاس کباب گوشت
.

نظرات بینندگان

ارسال نظر