صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

رولت گوشت ایتالیایی و روش درست کردن پختن آن

رولت گوشت ایتالیایی و روش درست کردن پختن آن

کد خبر: 71905

سوران:
 
مواد اولیه:
 

  • گوشت کبابی برش نازک داده شده - 600 گرم ( 6 برش )
  • ریحان نصف فنجان (تازه آسیاب شده)
  • فلفل قرمز 2 عدد (کبابی شده)
  • پنیر پارمسان 4 قاشق سوپ خوری (رنده شده)
  • جعفری 2 قاشق سوپ خوری ( خرد شده)
  • روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه 2 قاشق سوپ خوری (آسیاب شده)
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • سرکه یک چهارم فنجان
  • سیر 2 حبه

 

 

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی آشپزی,رولت گوشت,ایتالیایی

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی آشپزی,رولت گوشت,ایتالیایی,غذاهای ملل,رولت گوشت ایتالیایی,طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی,غذاهای اروپایی

 


طرز تهیه:

1. برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید .

2. گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .

3. دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید .

4. یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .

5. بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .

نظرات بینندگان

ارسال نظر