صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

کباب بختیاری سنتی و روش درست کردن ان

گردشگران خارجی به ویژه فرانسویان هنگام سفر به ایران و خطه عشایری چهارمحال و بختیاری همواره از غذای کباب بختیاری به خوبی یاد می کنند. دراین بین فرانسویانی که به چهارمحال و بختیاری سفر کرده اند هنگامی که برای غذاخوردن سفارش غذا می دهند، بدون درنگ نام از کباب بختیاری می برند و حتی برخی از آنها در آستانه صرف غذا نیز از سلف و نحوی پخت آن عکسبرداری و فیلم برداری می کنند.

کد خبر: 71903

گردشگران خارجی به ویژه فرانسویان هنگام سفر به ایران و خطه عشایری چهارمحال و بختیاری همواره از غذای کباب بختیاری به خوبی یاد می کنند. دراین بین فرانسویانی که به چهارمحال و بختیاری سفر کرده اند هنگامی که برای غذاخوردن سفارش غذا می دهند، بدون درنگ نام از کباب بختیاری می برند و حتی برخی از آنها در آستانه صرف غذا نیز از سلف و نحوی پخت آن عکسبرداری و فیلم برداری می کنند.

مواد لازم برای آشپزی 

:
فیله مرغ                                           5  عدد
 نمک و فلفل                                  به مقدار لازم
 زعفران                              2/1 قاشق چایخوری
پیاز کوچک خلال شده                                 1 عدد
 روغن زیتون یا مایع                     3 قاشق سوپخوری 
 فیله گوساله برش خورده یا فیله گوسفند                 5 عدد
 نمک و فلفل                                  به مقدار لازم
 زعفران                              2/1 قاشق چایخوری
ماست 1                                   قاشق سوپخوری
پیاز کوچک خلال شده                              1   عدد
 روغن زیتون یا مایع                       3 قاشق سوپخوری
 سیخ کباب چوبی یا فلزی                       به مقدار کافی

بختیاری,کباب

بختیاری,کباب

 


طرز تهیه :
ابتدا فیله ها را بدون اینکه برش بزنید با نمک و فلفل و خلال پیاز و زعفران مزه دار کنید سپس روغن را اضافه کنید مخلوط نمائید و در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت استراحت دهید . برای گوشت گوساله بهتر است 1 قاشق سوپخوری ماست هم به آن اضافه کنید تا رنگ قرمزی گوشت به صورتی خوشرنگ تبدیل شود . سپس بصورت حلقه ای دور خود بپیچید و در سیخ فرو کنید به اینصورت که یک مرغ، یک فیله گوسفند، یک در میان در هر سیخ می توانید 4 تا 5 عدد گوشت فیله بزنید . در صورتی که بتوانید و امکانات ایجاب می کند بر روی آتش کباب می کنیم در دیس می کشیم و در کنار آن گوجه فرنگی کباب شده و حلقه لیمو ترش قرار می دهیم در صورت نداشتن امکانات کباب کردن با مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم سرخ می کنیم و به شکل فوق آنرا تزئین می کنیم این کباب هم از نظر مزه و هم از نظر شکل ظاهر زیبا و خوشمزه می باشد در ضمن می توانید در فر هم کباب کنید . در صورت نداشتن فیله گوسفند می توان برشهای باریکی هم اندازه فیله گوسفند از فیله گوساله استفاده کرد .

نظرات بینندگان

ارسال نظر