صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

مربا پوست پرتقال، روش درست کردن مربای پوست پرتقال

مربا پوست پرتقال، روش درست کردن مربای پوست پرتقال

مربا پوست پرتقال، روش درست کردن مربای پوست پرتقال

کد خبر: 71866

مربای پوست پرتقال همیشه طرفداران خاصی دارد ولی برای بسیاری از افراد تلخ بودن پوست پرتقال مشکلی برای تهیه آن است. بنابراین در تهیه ی آن باید دقت کافی داشت. در ادامه طرز تهیه این مربا خوشمزه را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

آشپزی - انواع مربا - طرز تهیه مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرتقال,مربای پوست پرتقال,مربای پوست پرتقال به شکل گل,[categoriy]

مربا پوست پرتقال,مربای پوست پرتقال,مربای پوست پرتقال به شکل گل,مربای پوست پرتقال و هویج,مربای پوست پرتقال خشک,طرزتهیه مربا پوست پرتقال,تهیه مربای پوست پرتقال,مربا پرتقال,پخت مربای پوست پرتقال

طرز تهیه مربا پوست پرتقال

 

 

مواد لازم:

پوست پرتقال تازه: ۱ کیلو
شکر: ۱/۵ کیلو
آب: ۱/۵ لیتر
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری 

طرز تهیه:
 سپس رول ها را در قابلمه حاوی آب سرد ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. هنگامی که آب جوش آمد پس از پنج دقیقه آن را آبکش کنید. این عمل را سه بار تکرار نمایید سپس رول ها را در قابلمه ریخته و روی آن آب سرد بریزید و بگذارید تا ۲۴ساعت بماند. هر ۳ تا ۴ ساعت یک بار آن را عوض کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود(توجه داشته باشید که عطر پرتقال به طور کامل از بین نرود). آب و شکر را در قابلمه ای بزرگ ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش آید و شکر حل شود. رول ها را به آب و شکر بیفزایید و بگذارید تا به آرامی بجوشد و پوست پرتقال شفاف شود. در پایان آبلیمو را اضافه کنید و سپس خلال ها را از رول ها خارج کرده و بگذارید شربت غلیظ شود. حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مربا سرد شود. مربا را در ظرف تمیزی بریزید، به طوری که شربت کاملا روی پوست پرتقال را بپوشاند، و آن را در جای خنک نگهداری کنید.

 

امیدواریم با تهیه این مربای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

آکاایران

 
برچسب ها :
مربای پوست پرتقال
.
مربای پوست پرتقال به شکل گل
.
مربای پوست پرتقال و هویج
.
مربای پوست پرتقال خشک
.
طرزتهیه مربا پوست پرتقال
.
تهیه مربای پوست پرتقال
.
مربا پرتقال
.
پخت مربای پوست پرتقال
.

نظرات بینندگان

ارسال نظر