صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

کوکو قارچ فوق العاده خوشمزه

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و کمی سرخ کنید. تخم مرغها را با نمک و فلفل و آرد خوب بهم بزنید تا پف کند. سپس زعفران سائیده، قارچ خرد شده و پیازداغ را به این مخلوط اضافه کرد...

کد خبر: 71862

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و کمی سرخ کنید. تخم مرغها  را با نمک و فلفل و آرد خوب بهم بزنید تا پف کند. سپس زعفران  سائیده، قارچ خرد شده و پیازداغ را به این مخلوط اضافه کرد...

خواص کوکوی قارچ ,خواص دارویی کوکوی قارچ ,فواید کوکوی قارچ ,[categoriy]

کوکوی قارچ,کوکوی قارچ و سیب زمینی,کوکوی قارچ مخصوص,کوکوی قارچ و مرغ,کوکوی قارچ,کوکوی قارچ و اسفناج,کوکوی قارچ و گوشت,کوکوی قارچ مخصوص,کوکوی قارچ با مرغ,کوکوی قارچ و اسفناج,انواع کوکو,آموزش پخت کوکو,انواع کتلت,کوکوی

 

 

مواد لازم برای آشپزی 


قارچ  250 گرم
تخم مرغ 5- 4 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
زعفران سائیده آب کرده یک قاشق غذاخوری
آرد  یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به قدر لازم
طرز تهیه:
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و کمی سرخ کنید. تخم مرغها  را با نمک و فلفل و آرد خوب بهم بزنید تا پف کند. سپس زعفران  سائیده، قارچ خرد شده و پیازداغ را به این مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد مایع کوکو را در روغن داغ شده ریخته و با شعله ملایم بگذارید. بعد از اینکه هر دو روی کوکو سرخ شد، کوکو را در دیس قرار داده و اطراف آن را با سبزیجات پخته یا خام تزئین کنید.

 

آکاایران

 
برچسب ها :
کوکوی قارچ و سیب زمینی
.
کوکوی قارچ مخصوص
.
کوکوی قارچ و مرغ
.
کوکوی قارچ
.
کوکوی قارچ و اسفناج
.
کوکوی قارچ و گوشت
.
کوکوی قارچ مخصوص
.
کوکوی قارچ با مرغ
.
کوکوی قارچ و اسفناج
.
انواع کوکو
.
آموزش پخت کوکو
.
انواع کتلت
.
کوکوی
.

نظرات بینندگان

ارسال نظر