صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

خورش به، روش درست کردن پختن خورش به

خورش به، خورش واقعا خوشمزه و لذیذی است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد. این خورشت به دلیل وجود به سرشار از ویتامین و خاصیت است.

کد خبر: 71859

خورش به، خورش واقعا خوشمزه و لذیذی است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد. این خورشت به دلیل وجود به سرشار از ویتامین و خاصیت است.

طرز تهیه خورش به

خورش به,طرز تهیه خورش به,طرز تهیه خورش به آلو

خورش به,طرز تهیه خورش به,طرز تهیه خورش به آلو,طرز تهیه خورش به با مرغ,خورشت به,آموزش پخت خورش به,طرز تهیه خورشت به,طرز تهیه خورش به آلو با مرغ,طرز پخت خورش به آلو,طرز پخت خورشت به,انواع خورش,انواع خورشت,انواع قلیه

طرز تهیه خورش به

 

 

مواد لازم برای چهار نفر:

گوشت بی استخوان: بیش از نیم کیلو

روغن: پنج قاشق غذاخوری

به: یک کیلو

پیاز: به مقدار لازم

شکر: در صورت تمایل دو قاشق سوپخوری

آبلیمو: نصف فنجان

رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری

زعفران آب گرفته: یک قاشق مرباخوری

نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم

هویج: در صورت تمایل سه عدد


طرز تهیه:
ابتدا گوشت را قیمه ای خرد می کنیم و با پیاز حلقه حلقه شده سرخ می کنیم. سپس به مقدار کافی در قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم بپزد، سپس «به» را پوست می کنیم و به قسمت های مساوی تقسیم می کنیم، اگر دوست داشتید خورش شما هویج هم داشته باشد، هویج ها را خوب شسته و تکه تکه می کنیم، به یاد داشته باشید، «به» را هم باید مانند سیب زمینی خرد کرده و تفت دهیم، (کمی سرخ می کنیم) و سپس داخل گوشت می ریزیم، پس از این مرحله شکر (اگر دوست داشتید)، آبلیمو، رب گوجه فرنگی و زعفران را به همراه نمک، فلفل و ادویه به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا ملایم بجوشد، باید دقت کنید خورش نباید زیاد جوش بخورد. که «به» و هویج آن له شود، چرا که شما قبلا «به» را تفت داده اید.

خورش زمانی آماده است که بوی آن در بیاید، این خورش را، هم می توانید با نان میل فرمایید هم با برنج…

امیدواریم با تهیه این خورش خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

برچسب ها :
طرز تهیه خورش به
.
طرز تهیه خورش به آلو
.
طرز تهیه خورش به با مرغ
.
خورشت به
.
آموزش پخت خورش به
.
طرز تهیه خورشت به
.
طرز تهیه خورش به آلو با مرغ
.
طرز پخت خورش به آلو
.
طرز پخت خورشت به
.
انواع خورش
.
انواع خورشت
.
انواع قلیه
.

نظرات بینندگان

ارسال نظر