صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

پای مرغ ویتنامی، روش درست کردن پای مرغ ویتنامی

پای مرغ ویتنامی، روش درست کردن پای مرغ ویتنامی

کد خبر: 71856

پای مرغ ویتنامی، روش درست کردن پای مرغ ویتنامی

 

پای مرغ,طرز تهیه پای مرغ,غذای ویتنامی

پای مرغ,طرز تهیه پای مرغ,غذای ویتنامی,خوراک مرغ در فر,پای مرغ و سبزیجات

پای مرغ ویتنامی

برای 4 نفر

زمان آماده سازی : 1 ساعت

زمان پخت : نیم ساعت

مواد لازم

مرغ آب پز

1 عدد یا 2 عدد ران یا 2 عدد سینه مرغ

لیمو

1 عدد

برگ لیمو

8 عدد

سبزی معطر دلخواه

در صورت تمایل

مواد لازم پای

روغن مایع

2 ق غ

تره فرنگی ریز حلقه شده

2 عدد

سیر اسلایس شده

7 حبه

گالانگا یا زنجبیل رنده شده

2 ق غ

چیلی سبز نازک حلقه شده

3 عدد

خمیر میگو

2 ق چ

سس ماهی

6 ق غ

شکر

1 ق غ

نودل

50 گرم

کرفس خرد شده

10 ساقه

خمیر فیلو

به میزان لازم

کره

به میزان لازم

 

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه پای مرغ ویتنامی آشنا میکنیم .

مرغ را به همراه مواد معطر کننده اش آب پز کنید . در صورت تمایل میتوانید پیاز و زردچوبه هم اضافه کنید .

بعد از پخت مرغ را از آب کشیده و کناری بگذارید تا خنک شود .

روغن مایع را در تابه ریخته روی حرارت بگذارید و تره فرنگی را کمی تفت دهید .

سیر ، زنجبیل و چیلی را اضافه کرده 3 – 4 دقیقه تفت دهید .

خمیر میگو ، سس ماهی و شکر را اضافه کرده 2 دقیقه دیگر تفت دهید .

مرغ را تکه کرده به مواد اضافه نمایید و خوب هم بزنید و از روی حرارت برداشته نودل را که پخته اید به مواد اضافه کنید . مراقب باشید نودل ها له نشوند .

تابه را روی حرارت گذاشته و وقتی خوب داغ شد کناری بگذارید .

کرفس را کمی تفت داده به مواد اضافه کنید  و یک قالب کمربندی کم عمق را با کره چرب کرده کف و دیواره هایش را با خمیر فیلو بپوشانید و با قلم مو روی خمیرها کره ذوب شده بکشید مواد میانی را روی خمیر گذاشته خمیرهای کناری را رویشان برگردانید و دوباره رویشان کره بکشید و قسمتهای خالی مانده را با خمیر فیلو پوشانده رویشان کره بکشید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 170 درجه بگذارید تا خمیر طلایی شود .

مترجم : سمانه طبسی

آکاایران

نظرات بینندگان

ارسال نظر