صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

تاکوی مرغ ویتنامی و روش درست کردنش

تاکوی مرغ ویتنامی و روش درست کردنش

کد خبر: 71853

 

تاکو,طرز تهیه تاکو,طرز تهیه خمیر تاکو

تاکو,طرز تهیه تاکو,طرز تهیه خمیر تاکو,ساندویچ مرغ,ساندویچ مرغ و تخم مرغ,ساندویچ مرغ و سبزیجات,غذای ویتنامی

تاکوی مرغ ویتنامی

برای 4 نفر

مواد لازم تاکو میکس

شیر نارگیل

180 میلی لیتر

تخم مرغ

1 عدد

آرد برنج

2 ق غ

برنج پخته و سرد شده

250 گرم

شکر

1 ق چ

نمک

 

روغن مایع برای سرخ کردن

 

مواد میانی

سینه مرغ  با پوست

1 عدد

شیر نارگیل

220 میلی لیتر

استک مرغ

250 میلی لیتر

تره فرنگی خرد شده

1 عدد

رنده پوست لیمو

1 عدد

مواد لازم برای املت

تخم مرغ

1 عدد

اب

2 ق غ

نودل

200 گرم

برگ سیر خرد شده

1 مشت

جوانه لوبیا

یک مشت

گشنیر خرد شده

یک مشت در صورت تمایل

ریحان تازه

یک مشت

گردوی تست و خرد شده

25 گرم

 

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه تاکوی مرغ ویتنامی آشنا میکنیم .

برای تهیه تاکو :

تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا شکل خمیری بگیرند .

کف تابه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت بگذارید .

زرده تخم مرغ را با خمیر مخلوط نموه و سفیده را هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد سپس با خمیر به صورت دورانی مخلوط کنید .

مقداری از خمیر را داخل تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا تمام سطحش با لایه ای نازک از خمیر پوشانده شود . بعد از پخت اگر روی خمیر هم نیاز به پخت داشت آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد . تمام خمیر را به همین شکل آماده کنید .

برای پخت مرغ :

مرغ را تکه کرده با سایر مواد در قابلمه ریخته به مدت 12 – 15 دقیقه بجوشانید سپس کناری بگذارید تا خنک شود . پوست روی مرغها را کنده و گوشت ا ریش ریش کنید .

نودل ها را بپزید و سپس در تابه تفت دهید تا رویشان کمی برشته شود .

برای تهیه املت :

مواد املت به همراه مرغ را با هم مخلوط کرده در تابه بریزید تا بپزد .

سپس مواد املت را داخل نان ها تاکو گذاشته رویشان نودل کریپسی بگذارید و گردوی خرد شده بپاشید .

مترجم : سمانه طبسی

آکاایران

 
برچسب ها :
طرز تهیه تاکو
.
طرز تهیه خمیر تاکو
.
ساندویچ مرغ
.
ساندویچ مرغ و تخم مرغ
.
ساندویچ مرغ و سبزیجات
.
غذای ویتنامی
.

نظرات بینندگان

ارسال نظر