صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

کاستر و ژله و روش درست کردن

کاستر و ژله و روش درست کردن

کد خبر: 71852

 

 

 کاستر و ژله و روش درست کردن

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/201561516292530a.jpg

ژله تزریقی,ژله رولی,ژله,ژله بستنی,ژله رولتی,ژله خرده شیشه,ژله رنگین کمان,ژله تصویری,ژله با شیر,کاستر,کاستر و ژله,اموزش کاستر و ژله,طرز تهیه کاستر و ژله,انواع دسر,پیش غذا,دسرهای خوشمزه

 

 

 

مواد لازم کاستر :

 

 

پودر کاستر

۲ قاشق غذا خوری

نامشخص

شیر

۴ لیوان سرخالی

100 گرم / 110 کالری

شکر

۷ قاشق غذاخوری

100 گرم / 400 کالری

 

 

 

مواد لازم ژله :

 

 

 

پودر ژلاتین

۳۰ گرم

100 گرم / 338 کالری

شکر

۳۰۰ گرم

100 گرم / 400 کالری

آب

یک لیتر

100 گرم / 0 کالری

رنگ قرمز و سبز

چند قطره

نامشخص

اسانس

چند قطره

نامشخص

 

 

 

 

طرز تهیه کاستر و ژله :

 

 

*. ژله را مانند ژله ساده آماده می کنیم و می گذاریم خنک شود. در۲ ظرف یکی ژله سبز درست میکنیم.

 

*. یکی ژله قرمز رنگ. کاستر را طبق دستور آماده کرده و وقتی سفت شد از روی حرارت بر میداریم.

 

*. ژله قرمز را در ظرف ژله ریخته تا خود را ببندد. سپس آنرا بیرون آورده و کاستر کمی خنک شده.

 

*. را روی آن ریخته مجدداً در یخچال قرار می دهیم تا ببندد. بعد از یک ساعت که ژله و کاستر بسته شد.

 

*. ژله سبز رنگ را آماده می­کنیـم روی کاستر ریخته، در یخچال قرار می دهیم.

 

*. این ژله سه رنگ را می توان در پیرکس شیشه ای ریخت که احتیاج به برگرداندن.

 

*. ظرف هم ندارد و روی آن را با خامه فرم گرفته و خلال پسته تزئین می کنیم.

 

 

 

آکاایران

 

 

 

 

 

 
برچسب ها :
ژله رولی
.
ژله
.
ژله بستنی
.
ژله رولتی
.
ژله خرده شیشه
.
ژله رنگین کمان
.
ژله تصویری
.
ژله با شیر
.
کاستر
.
کاستر و ژله
.
اموزش کاستر و ژله
.
طرز تهیه کاستر و ژله
.
انواع دسر
.
پیش غذا
.
دسرهای خوشمزه
.

نظرات بینندگان

ارسال نظر