صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

راسته گوسفند با برگ پاندان و روش درست کردنش

راسته گوسفند با برگ پاندان و روش درست کردنش

کد خبر: 71847

 

کباب راسته گسفند,مزه دار کردن گوشت راسته,راسته گوسفند گریل شده

کباب راسته گسفند,مزه دار کردن گوشت راسته,راسته گوسفند گریل شده,گوشت و برگ پاندان,غذای ویتنامی

راسته گوسفند با برگ پاندان

برای 2 نفر

مواد لازم

برگ پاندان

8 عدد

راسته گوسفند

8 تکه با استخوان دنده

زنجبیل خرد شده

6 ق غ

چیلی قرمز خرد شده

4 عدد

خمیر میگو

1 ق غ

پودر فلفل سفید

نصف ق چ

برگ نعنا

چند عدد

برگ ریحان

چند عدد

مواد لازم برای سس

سویا سس

3 ق غ

شکر

1 ق غ

سرکه

2 ق غ

 

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه راسته گوسفند با برگ پاندان آشنا میکنیم .

زنجبیل ف سیر و فلفل چیلی را با هم مخلوط نمایید .

خمیر میگو و فلفل سفید را مخلوط نمایید . و تمام مواد را میکس کنید .

برگ نعنا و ریحان را به مخلوط اضافه کنید .

یک سوم از مخلوط زنجبیل را برای سس کنار بگذارید . با بقیه ی خمیر سطح گوشت ها را آغشته نمایید .

هر تکه گوشت را با یک برگ پاندان بپوشانید و با خلال دندان محکم کنید . 2 ساعت و ترجیحا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند .

سپس گوشت را از یخچال خارج  نمایید و صبر کنید به دمای اتاق برسد سپس حدود 12 – 15 دقیقه روی تابه گریل کنید یا کبابی بپزید .

مواد سس و موادی که کناری گذاشته بودی را با هم مخلوط نموده در صورت تمایل داغ کنید و کنار گوشت سرو نمایید .

مترجم : سمانه طبسی

 آکاایران

برچسب ها :
مزه دار کردن گوشت راسته
.
راسته گوسفند گریل شده
.
گوشت و برگ پاندان
.
غذای ویتنامی

نظرات بینندگان

ارسال نظر