صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

موساکا یا موزاکا ( غذای یونانی )به همراه سس سفید و روش درست کردن

موساکا یا موزاکا ( غذای یونانی )به همراه سس سفید و روش درست کردن

کد خبر: 71846

 

آرد یک قاشق غذاخوری
شیر (مواد لازم برای سس سفید) یک پیمانه
آویشن یک قاشق مربا خوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد متوسط
قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم
سیر خرد شده سه حبه
پیاز ریز شده یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
بادمجان قلمی حلقه شده ۴ عدد
کره ۲۰ گرم
خامه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقداری
 
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پتاژ ، کنسومه ، سوفله ، گراتن

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,گراتن,یونانی,خوراک,سوفله


موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود ، تو مزه ش شک نکنید اما باید بگویم خیلی پرکالریه اگه رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد ! ممکنه یک غذای خوشمزه از آب در بیاید ولی دیگه موساکا نیست.
طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد سیر را اضافه کنید تفت داده و سپس گوشت را به آن اضافه کنید خوب تفت بدهید بعد رب و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل را اضافه کنید و یک مایه ماکارونی خوشرنگ درست کنید، در انتها آویشن را افزوده از روی گاز بردارید.
بادمجان ها را دو ساعت درآب نمک خوابانده بعد خشک کرده و سرخ کنید. می توانید این کارر در فر انجام بدهید.
برای تهیه سس سفید ، شیرو آرد را خوب مخلوط کنید بزارید روی حرارت و هم بزنید تا جوشیده و غلیظ بشود ، کره و نمک و فلفل را بزنید مخلوط کنید از روی گاز بردارید و بعد خامه را به آن اضافه کنید .
ته ظرف پیرکس را چرب کنید به ترتیب لایه لایه بادمجان ، مایه گوشت ، سس سفید و قارچ و پنیر را بریزید تا مواد تمام بشود .

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پتاژ ، کنسومه ، سوفله ، گراتن

لایه آخر باید پنیر پیتزا باشد .
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پتاژ ، کنسومه ، سوفله ، گراتن

بعد حدود سه ربع بگذارید در حرارت ملائم فر تا بپزد یکی دو دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن هم طلائی شود .

نکته اول: می توانید قارچ را با مایه گوشتی قاطی کنید و به همراه گوشت تفت بدهید.

نکته دوم: می توانید یک پیمانه ماست را با یک عدد تخم مرغ به اضافه نمک مخلوط کنید و در انتها بریزید روی این غذا و بعد در فر بگذارید .
همچنین می توانید این مخلوط ماستی را به مایه گوشتی اضافه کنید و لایه لایه بریزید.

نکته سوم: می توانید از یک لایه سیب زمینی ورقه ای سرخ شده ته ظرف به عنوان پایه غذا استفاده کنید.

نوش جونتون واقعا خوشمزه است.

انواع پتاژ ، کنسومه ، سوفله ، گراتن -

برچسب ها :
آموزش
.
روش تهیه
.
گراتن
.
یونانی
.
خوراک
.
سوفله

نظرات بینندگان

ارسال نظر