صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

کبه سیب زمینی و روش درست کردن آن

کبه سیب زمینی و روش درست کردن آن

کبه سیب زمینی و روش درست کردن آن

کد خبر: 71842

 

نمک ½ 1 ق.م
روغن (مایع گیاهی) 2 ق.غ
گردو (خرد شده _ تفت داده شده) 2 ق.غ
پودر (سوخاری) 4 ق.غ
کره (آب شده) 4 ق.غ
تخم مرغ 1 عدد
قرص عصاره (مرغ) 2 عدد
پیاز (متوسط) 2 عدد
گوشت (چرخ کرده) 400 گرم
سیب زمینی 1500 گرم
ادویه مخلوط 1 ق.م
فلفل (سیاه) ¼ ق.م
 
پختن این غذا راحت است کافی است حداکثر 1 ساعت از وقت‮تان را به آن اختصاص دهید.
آن‮وقت هم پروتئین و ویتامین به بدن‮تان می‮رسانید و هم با طعم غذاهای عربی آشنا می‮ شوید.
 

یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و
روی آن 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.
سیب زمینی‮ها را آبپز کنید،سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.
سیب زمینی‮های له شده را با نمک،فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.
داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
گوشت چرخ‮کرده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید.
قرص‮های عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خرد شده و ادویه به گوشت‮ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
(در این مرحله به غذا نمک نزنید؛عصاره‮ها شور هستند).
نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید،سپس تمام مخلوط گوشت
را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید.
باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.
روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.
در فر که آن را از قبل با دمای 220 درجه سانتی‮گراد گرم کرده‮اید به مدت 02 الی 52 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
 

 

 
 
sooran.com

نظرات بینندگان

ارسال نظر