صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

اردور بادنجان، روش درست کردن اردور بادمجان

اردور بادنجان، روش درست کردن اردور بادمجان

اردور بادنجان، روش درست کردن اردور بادمجان

کد خبر: 71780

اردور بادنجان، روش درست کردن اردور بادمجان

بادنجان چهار عدد
سیر رنده‌شده دو حبه
ژامبون 100 گرم
آب گوشت نصف پیمانه
قارچ پخته شده 250 گرم
مغز نان سفید یک پیمانه
کره 50 گرم
جعفری خرد‌شده دو قاشق سوپخوری
نمک وفلفل به میزان لازم

اردور ,اردور بادمجان,خوراک بادمجان

اردور ,اردور بادمجان,خوراک بادمجان

 

 

طرز تهیه :
اول بادنجان‌ها را از قطر نصف کرده و در روغن سرخ می‌‌کنیم و کنار می‌‌گذاریم سپس کره را در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت می‌‌دهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را ریخته تا آبش کشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط می‌‌کنیم کمی توی بادنجان‌ها را خالی کرده از این مواد درون بادنجان ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌کنیم. در ظرف پیرکس چیده و روی آن حلقه‌های گوجه‌فرنگی و جعفری ریخته و به مدت هفت دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گذاشته تا اردور آماده شود.

نظرات بینندگان

ارسال نظر