صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

کباب کنجه یا چنجه تابه ای

کباب چنجه تابه ای،ذطرز تهیه کباب کنجه یا چنجه تابه ای

کباب کنجه یا چنجه تابه ای :

کد خبر: 68726

کباب کنجه یا چنجه تابه ای :کباب ، غذاهای گوشتی ، انواع کباب ایرانی

کمی سس سویا و روغن کنجد میزان لازم
کیوی (رنده شده) 1 عدد
ودر سیر، زردچوبه نمک، فلفل میزان لازم
پیاز رنده شده دو عدد
گوشت کبابی یک کیلو
 

 

 

همه این مواد را باهم قاطی می کنید و گوشت و مدت ۱ ساعت داخلش در یخچال می ذارین.
بعد گوشت ها را به سیخ چوبی می کشید و کف ماهیتابه" کلفت و نسوز با حرارت بالا قرار میدین.
 اگر خشک بود کره یا روغن زیتون به گوشت ها اضافه کنید.
سبریجات دیگه هم می تونین کنارش به سیخ بکشین.
من فلفل دلمه و قارچ و گوجه هم کباب کردم.

نکات :


گوشت کبابی نازک و به ضخامت نیم سانت خرد شود .
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,کباب چنجه,کباب کنجه,کباب کنجه یا چنجه تابه ای

 

 

 

کباب ، غذاهای گوشتی ، انواع کباب ایرانی -

نظرات بینندگان

ارسال نظر