صفحه نخست >> اجتماعی تعداد نظرات: 0

تغذيه/ عمر بيشتر با نوشيدن چاي بيشتر

فوايد چاي به‌طور عمده به دليل مواد تشکيل‌دهنده آنتي‌اکسيداني آن يعني فلاونوئيد يا زردينه است. چاي به دليل کاهش چشمگير فشارخون تأثير بسياري بر افرادي دارد که از نوشيدني استفاده مي‌کنند.

کد خبر: 564

سلامانه/ مطالعه‌اي جديد نشان مي‌دهد که نوشيدن چاي خطر مرگ ناشي از مسائلي غير از مشکلات قلب و عروق را تا يک‌چهارم کاهش مي‌دهد.

فوايد چاي به‌طور عمده به دليل مواد تشکيل‌دهنده آنتي‌اکسيداني آن يعني فلاونوئيد يا زردينه است. چاي به دليل کاهش چشمگير فشارخون تأثير بسياري بر افرادي دارد که از نوشيدني استفاده مي‌کنند.

کارشناسان توصيه مي‌کنند که مصرف چاي بهتر از قهوه است و آن‌هايي که چاي مي‌نوشند به لحاظ بدني فعال‌تر هستند درحالي‌که کساني که به خوردن قهوه عادت دارند معمولاً ناسالم و سيگاري هم هستند. به گفته محققان مصرف‌کنندگان قهوه در معرض ريسک بالاتري از بيماري قلبي عروقي هستند به‌ويژه به دليل سيگار کشيدن چراکه در تحقيق آن‌ها 57 درصد کساني که بيش از چهار فنجان قهوه در روز مي‌نوشيدند سيگاري نيز بودند.
همچنين مردان تمايل بيشتري به نوشيدن قهوه دارند و زنان بيشتر از مردان چاي مي‌نوشند. درهرصورت نوشيدن چاي مرگ‌هاي ناشي از مشکلاتي که به قلب يا عروق بي‌ارتباط است را تا 24 درصد کاهش مي‌دهد. نکته جالب اينکه بيشترين تأثير چاي بر مرگ‌ومير ناشي از مشکلاتي غير از قلب و عروق در ميان افرادي که هم‌اکنون يا پيش‌ازاين سيگاري بودند يافت شد درحالي‌که چاي بر افراد غير سيگاري تأثيري مشابه نداشت.

نظرات بینندگان

ارسال نظر