صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

شيريني ها/ کاپ کيک آلبالو خشکه با شکلات سفيد

شکلات سفيد 1 ليوان (خرده شکلات) عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري آلبالو خشکه 1 ليوان (بدون هسته) بکينگ پودر 1 قاشق غذاخوري نمک 1 قاشق چايخوري شکر 1/3 ليوان شير کره(باتر ميلک) 1 و 1/3 ليوان تخم مرغتخم مرغ 2 عدد بزرگ آرد 2 ليوان کره نصف ليوان (بدون نمک، آب شده و کمي خنک شده)

کد خبر: 1312

چي لازم دارم؟
شکلات سفيد 1 ليوان (خرده شکلات)
عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري
آلبالو خشکه 1 ليوان (بدون هسته)
بکينگ پودر 1 قاشق غذاخوري
نمک 1 قاشق چايخوري
شکر 1/3 ليوان
شير کره(باتر ميلک) 1 و 1/3 ليوان
تخم مرغتخم مرغ 2 عدد بزرگ
آرد 2 ليوان
کره نصف ليوان (بدون نمک، آب شده و کمي خنک شده)
چه طوري بپزم؟
فر را از قبل با دماي 400 درجه فارنهايت (200 درجه سانتي گراد) داغ کنيد. کف يک قالب 18 عددي مافين را با کاغذ مافين بپوشانيد. اين مافين ها کمي مي چسبند پس بهتر است کاغذ ها را کمي چرب کنيد.
در يک مخلوط کن تخم مرغ ها را کمي بزنيد. باتر ميلک را اضافه کنيد و خوب بزنيد. کره ي آب شده ي خنک شده را کم کم اضافه کنيد تا خوب مخلوط شود.
آرد،بکينگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 3مرتبه به خوبي الک کنيد و بعد به همراه شکر و عصاره وانيل کم کم به مواد را اضافه کنيد. با سرعت نسبتاً پايين فقط آنقدر بزنيد که ترکيب شوند. ديواره هاي ظرف را بتراشيد و در ظرف بريزيد و سپس با چنگال به آرامي هم بزنيد تا مخلوط شوند.
آلبالو خشکه را در مقداري آرد بغلتانيد و بعد به همراه خرده شکلات به مواد اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد.


 

خمير را به صورت يک اندازه بين 18 قالب کوچک مافين تقسيم کنيد و آنها را تا دو سوم حجم پر کنيد.
20 تا 30 دقيقه تا زماني که طلايي شوند و کاملاً بپزند در فر بپزيد. يک خلال دندان را در وسط مافين فرو کنيد و اگر تميز بيرون آمد مافين ها آماده اند.
5. مافين ها را روي يک توري خنک کننده قرار دهيد تا قبل از ميل کردن کاملاً خنک شوند.
نکات:
1)اين مافين را ميتوانيد با کرنبري،ذغال اخته،آلو جنگلي،آلبالو خشکه و گيلاس خشک شده تهيه کنيد.
2)در صورت تمايل به جاي شکلات سفيد از شکلات تخته اي استفاده کنيد.
3)اگر باتر ميلک نداريد از ترکيب شير و ماست خامه اي(2سوم ماست و 1سوم شير)استفاده کنيد.
4)توجه داشته باشيد آلبالو خشکه بايد بدون هسه و حتما بدون نمک استفاده شود.

سيمرغ/

نظرات بینندگان

ارسال نظر